Vânzătorii de parfumuri FAKE prinși de polițiști

La data de 4 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor de natură economică din domeniul proprietăţii intelectuale.

Astfel, în zona centrelor comerciale din Piatra Neamț, polițiștii nemțeni au surprins 5 persoane în timp ce ofereau spre vânzare mai multe parfumuri care aveau mărci identice cu mărcile înregistrate pentru articole similare.

Mai multe persoane vindeau parfumuri fake

Întrucât persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, din județele Brașov și Vrancea, nu dețineau documentele prevăzute de lege, iar produsele nu prezentau elementele caracteristice ale unor produse originale, 92 de articole, în valoare de peste 7.000 de lei, au fost indisponibilizate de polițiști.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzută de Legea 84/1998 R.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com