Vitezoman fără permis, prins cu 103 km/h în localitate

Ieri, 16 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bicaz au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, care a încălcat normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bicaz au depistat în trafic un tânăr de 27 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Grințieș, fără a respecta viteza legală de deplasare în localitate, fiind înregistrat cu viteza de 103 km/h .

Avea permisul suspendat

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Conform IPJ Neamț, pentru încălcarea normelor rutiere, tânărul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice .

Polițiștii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *