Accident rutier între două autoturisme și un autobuz cu persoane

În data de 17 mai, în jurul orei 14:30, un accident rutier s-a produs pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Roman.

Conform informațiilor primite de la ISU Neamț, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și un autobuz.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

În urma accidentului a rezultat o victimă, conducătorul unui autoturism. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Roman. 

Conform informațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, un conducător auto în vârstă de 65 de ani, din Săbăoani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune lateral stânga, cu o platformă auto, ce se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani din județul Bacău și ulterior cu un autobuz, ce circula regulamentar, pe sensul opus de mers, condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Tămășeni.

În urma coliziunii, remorca platformei auto, a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, care a cazut pe suprafața carosabilă.

Până la sosirea forțelor de intervenție, toți pasagerii din autobuz și autoturisme s-au autoevacuat.

Pompierii au asigurat masuri de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Pentru încălcarea normelor rutiere, bărbatul de 65 de ani a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *