Ziua și avaria în Piatra Neamț. Se oprește apa

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 13.07.2022, între orele 09.30-14.00 în Municipiul Piatra Neamț

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Costache Negri, Rodnei, Cuejdi și Piața Agroalimentară.

Între orele 09.00-16.00 vor fi afectați utilizatorii de pe strada Mărăței (de la intersecție cu strada Bucegi, până la intersecție cu strada Dimitrie Leonida)

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile înainte de ora estimată inițial.

Pentru informații suplimentare beneficiarii âpot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com