A început sezonul avariilor în Piatra Neamț

Azi, APASERV a anunțat că din cauza unei avarii la rețeaua de apă, vor fi obligați să întrerupă furnizarea cu apă potabilă pe anumite străzi din Piatra Neamț.

Străzile care nu vor avea apă azi, nu au avut nici ieri apă deoarece și ieri s-a anunțat o altă avarie fix pe aceleași străzi.

De ceva timp, nu am mai fost avarii în Piatra Neamț, chiar ne-a fost dor de întreruperile zilnice de apă.

Pentru remedierea unei avarii ĺa reteaua de distributie a apei potabile,  Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi 04.12.2021 in intervalul orar 10.00-15.00, pe străzile: Hangului,  Audia, Pepinierei, Izvorul Alb,  Boboteni.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru intelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

Anunț 3.12.2021

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 03.12.2021, în:
– Municipiul Piatra Neamt, strazile: Hangului, Bobotei, Pepinierei intre orele 10.00-13.30;

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *