Activități de informare și de prevenire a situațiilor de risc.

Ținând cont de proximitatea celebrării Zilei Marinei, care va genera un aflux mai mare de persoane în zona Portului Bicaz, polițiștii de transporturi și cei de prevenire, au desfășurat activități de informare și de prevenire a situațiilor de risc.

Pe 12 august, polițiști din cadrul Biroului Judeţean de Poliție Transporturi și cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de reprezentanți ai Oficiului de Căpitanie Bicaz au desfășurat o activitate de prevenire a faptelor antisociale, a menținerii unui climat de ordine și liniștii publică în Portul Bicaz, zonele adiacente precum și la unitățile de cazare limitrofe.

Cu această ocazie au fost distribuite pliante, cetățenii primind informații cu privire la riscurile la care se expun atunci când decid să înoate în apa lacului de acumulare Izvorul Muntelui Bicaz sau în zonele neamenajate.

Totodată aceștia au discutat cu cei prezenți despre consecințele consumului de băuturi alcoolice atunci când se află la manșa ambarcațiunilor sau caiacelor.

Polițiștii vor continua acțiunile în zonele cu aflux mare de persoane, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și a celorlalte fapte care contravin ordinii și liniștii publice.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *