Un alt minor electrocutat pe un vagon de marfă, în gară la Roman

În această seară, în jurul orei 20:15, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă și a fost electrocutată.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă și s-a electrocutat.

Băiatul era căzut lângă vagon.

Acesta prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj de la SAJ (cu medic) sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la CPU Roman.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

În urmă cu câteva zile, tot în gară la Roman, 3 adolescente s-au urcat pe un tren de marfă.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *