Un alt minor electrocutat pe un vagon de marfă, în gară la Roman

În această seară, în jurul orei 20:15, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă și a fost electrocutată.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă și s-a electrocutat.

Băiatul era căzut lângă vagon.

Acesta prezenta arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj de la SAJ (cu medic) sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la CPU Roman.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

În urmă cu câteva zile, tot în gară la Roman, 3 adolescente s-au urcat pe un tren de marfă.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *