Ajutor pentru persoanele vulnerabile din Piatra-Neamț

Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț face apel către toate Asociațiile de Proprietari, să semnaleze situațiile în care, printre locatari, există persoane în stare de vulnerabilitate.

Asistenții sociali vor interveni cu celeritate pentru a acorda servicii sociale persoanelor vârstnice dependente medico-social, în vederea asigurării nevoilor existențiale, prevenirii și limitării excluziunii și marginalizării sociale, asigurării unei vieți decente și demne.

Avem nevoie de sprijinul întregii comunități locale pentru a construi o rețea de încredere prin care să putem combate riscul excluziunii sociale a celor mai vulnerabili dintre semenii noștri. În cazul în care aveți cunoștință despre persoane care au nevoie de suport medical, economic sau social, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0233.218.991, interior 135 sau 140 sau pe adresa de e-mail a instituției daspiatraneamt@gmail.com.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com