Un prelungitor defect a pornit un incendiu ce a devastat un spațiu comercial

În această dimineață în jurul orei 02:28, un incendiu a avut loc la un spațiu comercial și la o casă din localitatea Stânca, comuna Pipirig.

Conform ISU Neamț, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei construcții din lemn (spațiu comercial, garaj și camera centralei termice) și la acoperișul unei case cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la alte două gospodării.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Pipirig (o autospecială de stingere).

Intervenția a durat 4 ore

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars construcția din lemn cu suprafața de aproximativ 300 mp cu bunurile materiale aflate în interior (produse alimentare și nealimentare, aparate electrice și electrocasnice etc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui prelungitor electric lăsat sub tensiune (scurtcircut electric).

În urma incendiului nu au fost victime.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com