Documentarul ”30 de ani și 15 minute” va rula la Piatra Neamț în prezența lui Ștefan Mandachi

Documentarul ”𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝟏𝟓 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞” este un manifest, un altfel de protest, un semnal de alarmă.

Ștefan Mandachi, autorul filmului, declară că va dona încasările obținute din vânzarea biletelor pentru sprijinirea victimelor accidentelor rutiere dar și către alte cauze în care crede.
Î̲n̲c̲a̲s̲ă̲r̲i̲l̲e̲ f̲i̲l̲m̲u̲l̲u̲i̲ “̲3̲0̲ d̲e̲ a̲n̲i̲ s̲̗i̲ 1̲5̲ m̲i̲n̲u̲t̲e̲”̲ v̲o̲r̲ f̲i̲ d̲o̲n̲a̲t̲e̲ î̲n̲ s̲c̲o̲p̲ c̲a̲r̲i̲t̲a̲b̲i̲l̲
Vinerea aceasta, la 19:15 la Cinema City Piatra Neamț, avanpremiera documentarului „𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝟏𝟓 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞” va fi în prezența autorului Ștefan Mandachi. Un documentar manifest care caută răspunsuri la lipsa autostrăzilor din România.
Cum oare aș fi putut aduce laolaltă atâția politicieni, jurnaliști, oameni ce au suferit în urma accidentelor rutiere, care să răspundă la întrebarea „Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor din România”? Prin filmul ăsta vreau să vă îndemn să facem cu toții câte un metru de ceva, m-am săturat să privim deasupra gropii, să stăm tăcuți de parcă ne place acolo.
Voi dona încasările obținute din vânzarea biletelor, acest film este de fapt un act de protest, nu un mod de a câștiga bani.
”30 de ani si 15 minute” va sta în cinema atâta vreme cât este cerere din partea spectatorilor. Am muncit enorm împreună cu o echipă mare de oameni timp de un an și jumătate ca să aducem un gram de conștientizare în societatea românească! Ar fi mare păcat să nu împrăștiem mesajul filmului, așa că vă cer ajutorul, invitându-vă în număr cât mai mare la cinema, declară Ștefan Mandachi.
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *