Pericol în transportul public în comun din Piatra Neamț. O femeie a căzut.

În fiecare dimineață, foarte mulți cetățeni pentru a se deplasa către servici, folosesc transportul public în comun.

În dimineața zilei de 7.09.2021, în Piatra Neamț, microbuzul cu ruta Bloc40-Sc.nr 9, era plin până la refuz de persoane.

Toți călătorii stăteau precum „sardinele” și chiar și așa,  șoferul de pe microbuz tot primea călători.

La stația de la Maelvi, o doamnă care a vrut să urce în microbuz, a refuzat să mai călătorească cu acesta văzând cât de plin era. Și astfel procedează mulți cetățeni, neavând posibilitatea de a circula cu microbuzul, asumându-și riscul să ajungă mult mai târziu la job.

Cu o stație mai jos, la Orion, cum microbuzul era foarte plin, un călător a rămas înghesuit în fața ușii de coborâre. În acel moment un alt călător care a dorit să intre în microbuz, a deschis ușa și călătorul care era rezemat, a căzut în picioare pe scările microbuzului apoi în exterior.

S-a echilibrat imediat dar tot a existat riscul ca acesta să se lovească.

În microbuz era agitație foarte mare și toți călătorii îl întrebau pe șofer de ce nu mai suplimentează microbuze.

Șoferul a transmis că în timpul școlii se vor suplimenta microbuzele, dar cum mulți fac naveta la servici cu microbuzul, nu au altă posibilitate decât să accepte lipsa de confort și să circule în aceste condiții.

Foarte multe rute s-au decalat și nu mai ajung la timp și programul din aplicația Moovit, nu corespunde.

Să nu uităm faptul că astfel nu ai cum să respecți distanțarea socială impusă prin lege în contextul pandemiei COVID-19.

Aceste probleme sunt și în autobuzele de pe ruta Carrefour – Dărmănești, în jurul ore 22:00, când angajații care lucrează în mall, merg spre casă.

În videoclipul de mai jos putem vedea și auzi problemele călătorilor.

O mămică împreună cu băiatul ei, încerca să își facă loc, dar era împinsă și trasă de călători.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *