S-a afișat calendarul evaluărilor noilor candidați MApN

Dacă v-ați înscris pentru posturile de SGP, Centrul Militar Județean Neamț vă reamintește:

ATENȚIE! La această dată NU se mai fac înscrieri.

♦️Până la 21.08.2020 – Desfășurarea evaluării psihologice, evaluării capacității motrice (probe fizice) și interviului de evaluare finală.

Probele se susțin în centrele zonale de selecție și orientare sau în celelalte structuri care efectuează selecția, conform precizărilor personalului recrutor.

Candidații care au opțiuni pentru specialități militare care necesită permisul de conducere auto, vor susține și evaluarea psihologică a aptitudinilor speciale în cadrul procesului de selecție.

❗Atenție❗

În momentul în care sunteți sunați pentru a vi se comunica data prezentării la selecție, notați-vă ceea ce vi se spune, iar dacă nu înțelegeți ceva sau aveți nelămuriri legate de ceea ce vi se comunică, întrebați pe loc, recrutorul.

♦️Până la 11.09.2020 – Efectuarea examinării medicale – participă doar candidații declarați ”Admis” la probele de selecție.

♦️Până la 30.09.2020 – Efectuarea examinării medicale specifice la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială „General doctor aviator Victor Anastasiu” din București și Centrul de Medicină Navală din Constanța – pentru candidații care optează pentru arme sau servicii și specialități militare care necesită o astfel de evaluare.

♦️07.10.2020 – Termenul final de întocmire a dosarelor de candidat – doar candidații admiși după parcurgerea probelor eliminatorii enumerate mai sus.

♦️26.10 – 29.10.2020 – Repartizarea pe unități, arme/servicii/specialități militare a candidaților (se efectuează o singură sesiune de repartizare).

♦️09.11.2020 (ora 10:00) – Termenul de prezentare a candidaților declarați „REPARTIZAT” la instituțiile de formare profesională inițială specifice armelor, serviciilor și specialităților militare sau la centrele de instruire/unitățile de instrucție – candidații care NU au stagiul militar satisfăcut – modulul I.

♦️14.12.2020 (ora 10:00) – Termenul de prezentare a candidaților declarați „REPARTIZAT” la instituțiile de formare profesională inițială specifice armelor, serviciilor și specialităților militare sau la centrele de instruire/unitățile de instrucție, candidații care au stagiul militar satisfăcut – modulul II.

Mult succes tuturor!

 

❗Pentru informații suplimentare CONTACTAȚI BIROURILE INFORMARE RECRUTARE.

Adresele și nr. de telefon pot fi găsite în sursă.

Sursa: Centrul Militar Județean Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *