Avarii în tot județul Neamț. Singurul județ din țară unde apă se oprește zilnic

În fiecare zi, locuitorii județului Neamț rămân fără apă, alții rămân câte 3-8 ore, dar alții câte 1-3 zile.

Ieri, un cartier din Piatra Neamț, cartierul Mărăței a rămas complet fără apă pentru mai multe ore, dar și alți mii de locuitori din alte comune ale județului Neamț – parcă suntem în Vestul Sălbatic.

Zilnic primim comunicate de la APASERV cu sistarea apei potabile din cauza avariilor care sunt provocate de rețeaua veche de zeci de ani.

CARE ESTE SOLUȚIA OFERITĂ DE AUTORITĂȚI?

Consiliul Județean Neamț are peste 90% din acțiunile companiei ApaServ, în mod evident ar trebui ca ei să se ocupe de modernizarea sau schimbarea rețelei de apa. Oare ei, ca oameni, nu sunt direct afectați de aceste sistări repetate?

Azi, 16.09.2021, pe site-ul companiei APA Serv sunt 5 avarii programate, iar asta pînă la ora 09:30, de obicei mai apar și altele în decursul unei zile.

Răbdarea pietrenilor a ajuns la final. Nu este normal să stăm fără apă, este esențială în viața fiecărui om. Avem copii la școală, grădiniță, bătrâni bolnavi de îngrijit, copii din centrele de plasament, bătrânii din centrele speciale, avem nevoie de apă potabilă în viața de zi cu zi!!!!

Anul trecut mai erau niște actori politici implicați în povestea asta cu ApaServ, cineva făcea conferințe de presă frecvent cu acest subiect, dar se pare că nu mai este de interes. Bine, era și an electoral!

Să mai subliniem și faptul că prețul pe care îl plătim la apă este în top 3 prețuri mari din România? Are sens?

 

Ieri, au fost 10 avarii programate în tot județul Nemaț, adica zeci de mii de locuitori din neamț rămân fără apă zilnic.

Se oprește apa în alte județe așa de des?

Ne-am uitat pe mai multe ziare din diferite zone alte țării și nicăieri nu sunt programate avarii zilnice.

 

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi 16.09.2021 între orele 09.30 – 14.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Humăriei, Satencei, Mierlei, Stanjenelului, Verii, Cerbului, Merilor, Piscului, Crivatului, Paraul Sarata și Petru Movila.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Întrebarea firească care intervine ar fi: mai avem aleși locali, parlamentari, prefect direct interesați de subiect? Nu mai avem pentru că nu mai este an electoral!!!

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *