AMESTEC, o locație din inima Bucovinei se transformă într-un festival unde poți atinge cerul

Un nou eveniment muzical va avea loc în perioada 26 – 28 august 2022  în inima Bucovinei. Evenimentul este organizat sub egida AMESTEC, un concept care reunește mai multe manifestări artistice, gastronomice și nu numai. Astfel, la finalul lunii viitoare comuna Fundu Moldovei va fi gazda acestui eveniment dedicat tinerilor. Satul Deluț, din această comună va sălășlui acest festival ce dorește să reunească artiști muzicali, dar și producători locali din Bucovina, un mix ideal pentru o poveste dedicată tinerilor.

 

AMESTEC, primul festival unde poți atinge cerul

Organizatorii au dat primele detalii despre manifestarea ce va avea loc în județul Suceava la finalul lunii august 2022.

AMESTEC este despre spontaneitate, prietenie, muzică bună dar, mai ales, timp de calitate. Conceptul a pornit în anul 2014, la inițiativa unui grup de prieteni, colegi de facultate, urmat de o serie de petreceri cu acest nume, organizate în cadru restrâns. După 8 ani, am decis să împărtășim conceptul de “amestec“ cu toți cei care sunt dornici să cunoască ce înseamnă meleagurile bucovinene și energia acestui loc. În perioada 26 – 28 august 2022 ne “amestecăm”, dar de această dată la scară mult mai mare. Comuna Fundu Moldovei, sat Deluț va fi gazda acestui eveniment cu muzică, oameni, gusturi, tradiții, într-o zonă absolut minunată din inima Bucovinei”, a transmis echipa organizatoare a Festivalului AMESTEC.

Un grup de prieteni, tineri creativi realizează Festivalul AMESTEC

Călin Popovici, director al festivalului, de la idee la realizare: „Sunt un tânăr arhitect pasionat de tot ceea ce înseamnă meleagurile natale. Îndrăgostit iremediabil de Bucovina, antrenat în multe activități ce implică crearea relațiilor de prietenie și făurar de amintiri. AMESTEC este despre prietenie în primul rând, dar și despre faptul că muzica unește oamenii sub umbrela celor mai frumoase povești. Această idee a plecat din cadrul unui grup de prieteni care au scopuri și activiăți comune, dornici să petreacă timp de calitate pe acorduri de muzică bună. Vă invităm să veniți alături de noi în satul Delut, din Fundu Moldovei să amestecăm ingredientele necesare unei  povești care unește oamenii! Această prima ediție,  ne determină, pe noi, organizatorii să găsim soluții creative pentru a oferi o experiență inedită publicului nostru și ne va consolida încrederea totodată că aventura din acest an a festivalului va atinge noi standarde artistice și organizatorice.

AMESTEC promovează producătorii și artiștii locali

Conform celor care au inițiat conceptul AMESTEC, acesta are ca scop promovarea zonei, dar și susținerea producătorilor, artiștilor locali prin îmbinarea acestora în cadrul evenimentului.

”De la acorduri de instrumente live până la muzică electronică, de la activități de relaxare la momente interactive, toate susținute cu bucate alese gata să-ți încânte papilele gustative și să-ți ofere energia necesară petrecerii unui weekend memorabil în frumoasa Bucovină. Munții și codrul ne vor fi paznici și luna va veghea asupra noastră timp de două nopți albe, exact ca-n studenție! Iarba așteaptă să fie călcată în picioare și pământul să fie bătătorit pe ritmul muzicii ca odinioară. Iar, pentru a avea cadrul perfect, norii vor putea fi atinși doar de cei care stau cu “mâinile-n aer” până dimineață. Nu suntem egoiști, de aceea, te invităm să petreci alături de noi cu mâncare la ceaun, DJ, baloți de fân și ce mai găsim prin ogradă, ca să ai probabil cele mai tari experiențe de povestit la bere cu prietenii”, au mai transmis aceștia în legătură cu evenimentul muzical și gastronomic din inima Bucovinei de la finalul de august.

Detaliile referitoare la program, artiști și producători locali, precum și la modalitatea de desfășurare vor fi publicate în curând, în tandem cu evoluția reglementărilor privind organizarea evenimentelor și a posibilității de a crea un spațiu sigur de desfășurare al concertelor.

Biletele la festival pot fi achiziționate online, iar accesul la eveniment se face conform reglementărilor în vigoare.

 

Facebook: https://www.facebook.com/amestec.fest

Instagram: https://www.instagram.com/amestec.fest/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com