O firma din Piatra Neamț a ajuns la o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro

Dinamic 92 Distribu­tion este un distribuitor de anvelope și este controlat de familia Tofan din Piatra-Neamţ, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 70 mil. euro,

Cu o vechime de 30 de ani, față de anul trecut, firma este în creștere cu 20% și aceste rezul­ta­tele fiind peste previziunile începutului de an, conform datelor transmise de companie.

Dinamic distribuie anvelope şi accesorii auto, dar şi instalaţii şi produse pentru ame­najări interioare, având cinci centre zonale, în Piatra-Neamţ, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara.

Concurenţa pe piaţă este puternică şi doar prin inves­ti­ţii în sistemul logistic, informatic şi în resursa umană se poa­te genera avantajul competitiv de care firma are nevoie în atingerea obiectivelor. Pentru anul 2022 estimăm o creş­tere a cifrei de afaceri, ba­zân­du-ne atât pe proiectele macroeconomice şi de infra­structură la nivel naţional, cât şi pe pro­iectele interne de dez­volta­re ale firmei Dinamic92“, au de­clarat pentru ZF Transilva­nia oficialii companiei Dinamic 92 Distribution.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com