Cruzime în Neamț. Un copil a fost bătut cu violență de mama lui

Un copil în vârstă de 2 ani a fost bătut cu cruzime de mamă și de concubinul acesteia. Întâmplarea a avut loc într-o localitate din Neamț.

În urma întâmplărilor, copilul a fost internat în spital în stare gravă iar medicii au sesizat polițiștii care au declanșat o anchetă.

Potrivit digi24.ro, mama copilului a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă pentru copilul său, care ar suferi o criză epileptică. Transportat la spital, pacientul a fost examinat şi s-a constatat că a fost victima unor violenţe.

Marţi, magistraţii Judecătoriei Târgu Neamţ au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi.

Potrivit anchetatorilor, femeia este din satul Bijghir, judeţul Bacău, dar s-a mutat la concubinul ei din comuna Urecheni, judeţul Neamţ.

Revenim cu informații

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com