Doi DJ de la Untold și Neversea vin la Revelion în Piatra Neamț

Primăria Piatra Neamț, a anunțat pe facebook că doi DJ talentați care au fost prezenți pe scenele Untold și Neversea, vor fi prezenți în noaptea de Revelion la spectacolul organizat de primărie.

? Primăria Piatra-Neamț te invită la REVELION 2022!
Vineri, 31 decembrie, începând cu ora 21:00, te așteptăm în Piața Ștefan Cel Mare ca să petrecem împreună trecerea în noul an.
?Primăria Piatra-Neamț vă oferă, alături de petrecerea de Revelion, un spectaculos foc de artificii la miezul nopții, iar surpriza de anul acesta, o constituie, în premieră, un impresionant show de lasere.
?De asemenea, am pregătit pentru voi un spectacol de zile mari cu doi cunoscuți dj, prezenți pe scena festivalurilor Untold și Neversea, dar și în cunoscute cluburi naționale și internaționale: Dj Adrian ȘAGUNA și Dj FOZZIE, secondați de talentata MC KIKI.
Pentru buna desfășurare a evenimentului circulația în Piața Ștefan cel Mare va fi oprită din dimineața zilei de 30 decembrie și până pe 1 ianuarie.
?Te așteptăm să începi noul an împreună cu noi și toți cei dragi, în inima orașului pe care îl iubim cu toții atât de mult. La mulți ani, Piatra-Neamț!
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com