Protest AUR la Parlament împotriva adoptării certificatului COVID

Membrii și simpatizanții AUR au protestat în această dimineață la Palatul Parlamentului, împotriva adoptării certificatului Covid.

Proiectul de lege nu este pe ordinea de zi a Parlamentului, ci se află încă în discuția coaliției de guvernare. Un proiect inițiat de fostul Guvern, condus de Florin Cîțu, a fost respins de Senat, iar Camera Deputaților nu l-a mai luat în discuție, în așteptarea proiectului noii coaliții de guvernare.

La protest s-ar fi adunat în jur de 15.000 de oameni conform spuselor lui George Simion, co-fondator AUR.

Copreşedintele AUR George Simion, care a transmis protestul live pe Facebook, a spus că certificatul COVID este „ineficient” şi „neconstituţional”, iar protestul a fost organizat pentru a spune un „nu hotărât acestor măsuri aberante, care nu soluţionează problema”.

Protestul a fost supravegheat de jandarmi şi poliţişti, în contextul în care numărul maxim de persoane permise la astfel de manifestări este 100.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com