Spectacol Piatra-Neamț

PIATRA NEAMȚ■ GALA CONCERTULUI EXTRAORDINAR PENTRU ANUL NOU 2020
■ bilete online Aici ? https://m.iabilet.ro/harta-bilete-piatra-neamt-concertul-pentru-anul-nou-2020-holograf-simfonic-47861/alege-locuri/#W10=

■Spectacol agreat şi recomandat de cãtre Primãria şi Consiliul Local din PIATRA NEAMȚ.
■ bilete la vânzare în punct fizic gãsiți la Agenția CASEI DE CULTURÃ DIN PIATRA NEAMȚ- info la 0233215278 şi 0735170002

.w.h.e.n. .t.h.e. .s.h.o.w. .b.e.c.o.m.e.s. .a.r.t.
#OrganizatorSpectacole

În data de 18 ianuarie 2020, va avea loc în Piatra Neamț cel mai grandios concert indoor din nordul Moldovei.
Deja tradiție în alte oraşe, „Concertul Pentru Anul Nou” adună de la an de an un număr RECORD de spectatori.
Din acest motiv, pentru prima dată, îl vom desfășura în sala Polivalentã din Piatra Neamț pe data de 18 ianuarie 2020, de la ora 18.00.
Va fi un „concert spectacol” GIGANT şi inedit!
Realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe Maestrul IULIAN RUSU, fost director artistic şi actualmente instrumentist al Filarmonicii din Brașov, concertul va aduce pe aceeși scenă nume de referință ale muzicii românești, atât din categoria celei de operã, operetã, simfonice, cât și a altor genuri muzicale.
Ne dorim sã aveți parte de o trãire UNICĂ la acest concert, pe modelul „Andre Rieu”, concert care va „împleti” muzica; plecând de la cea clasicã, simfonic/operã/operetã şi terminând cu muzică pop, pop-rock, balade și rock simfonic.
Invitații speciali de marcă ai concertului sunt deja Mari Maeştri ai muzicii din țara noastrã: DAN BITTMAN – solist, PAULA SELING – solistă/soprană, MARIA MIRON – mezzosoprană, ADDA – solistă de muzicã pop&balade, ANDREI FERMEȘANU – tenor, GELU GRAUR – solist, TRUPA HOLOGRAF – DAN BITTMAN (solist vocal)
ROMEO DEDIU (chitară, voce), IULIAN VRABETE (bas, voce), TINO FURTUNÃ (claviaturi, pian, voce), EDI PETROŞEL (baterie, voce),
EMIL SOUMAH (percuție, muzicuță – colaborator).
Cu participarea extraordinarã a ORCHESTREI SIMFONICE A FILARMONICII „GEORGE ENESCU” BOTOŞANI.
Prezentatoare, SIMINA TEODORESCU!
Realizăm, totodată, o PREMIERĂ NAȚIONALĂ!
În cei 40 de ani de existență a celebrei trupe rock, va fi pentru prima dată când o parte dintre melodiile lor vor fi acompaniate live în concert de cãtre Orchestra Filarmonicii într-un inedit și spectaculos HOLOGRAF SIMFONIC!
Concertul va fi un „maraton al divertismentului muzical” (mai bine de 180 de minute) iar pe scenă vor evolua peste 75 de artiști instrumentiști/soliști şi va avea şi un moment/invitat surprizã.
Am fi onorați să fiți parte din acest proiect, să ne susțineți, sprijiniți și promovați, dar mai ales să fiți prezenți în salã la acest uriaş concert-eveniment!
Ne dorim ca aproape oricine sã poatã sã işi permitã achiziționarea unui bilet, astfel încât, cel mai mic preț de intrare este de doar 39 lei pentru un bilet în Zona a 3-a, 75 lei în Zona a 2- a!
Urmeazã Zona a I-a cu 99 lei/bilet, Zona VIP Tribunã cu 149 lei/bilet şi Zona VIP Teren cu 249 lei/bilet.

Sunteți așteptați cu mic cu mare, pe 18 ianuarie 2020 în Sala Polivalentã din Piatra Neamț la GALA CONCERTULUI PENTRU ANUL NOU 2020!

Sursa: Organizator/ Producător spectacolehttps://www.facebook.com/Organizator-Producator-Spectacole-512601789123498/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *