Fără apă în Piatra Neamț și în Dumbrava Roșie

Pentru remedierea unor avarii la rețelele publice de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, astăzi, 26.08.2021, în intervalul orar 09:30-16:00.

Sunt afectați utilizatorii din:

  • Municipiul Piatra Neamț, de pe străzile: Ecaterina Varga, Dimitrie Leonida, Muncii, Mărăței (de la intersecția cu str. Buzești până la intersecția cu str. Dimitrie Leonida);
  • Comuna Dumbrava Roșie, de pe strada Crângului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com