Angajări masive la Casa de Pensii Neamț

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a discutat cu directorii Caselor Județene de Pensii pentru a suplimenta personalul necesar pentru digitalizarea dosarelor de pensie.

Este vorba despre 1.000 de persoane, care ar urma să lucreze până în 2022 la digitalizarea dosarelor. România are 250.000 de dosare de pensii cu şină, 1,3 milioane de dosare sunt într-un format digital primitiv, iar pentru restul de până la 5 milioane sunt nesincronizări între sistemele informatice.

„Procesul a fost scurtat la maximum, procesul de selecție a personalului suplimentar, astfel încât la jumătatea lunii septembrie să fim cu echipă completă și procesul de evaluare-digitalizare să intre în linie dreaptă, astfel încât să menținem calendarul asumat în PNRR”, a transmis Raluca Turcan.

Casa Județeană de Pensii Neamț anunţă scoaterea la concurs a următoarelor posturi de execuție, contractuale din cadrul Casei Județene de Pensii Neamț pentru perioada septembrie 2021 – 31.12.2022:

  • consilier (S), debutant – număr posturi: – 20;
  • referent (M), debutant – număr posturi: – 5;

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână;

Data, ora și locul desfășurării probei scrise: 06.09.2021, ora 10.00,

Concursul consta in trei etape: selectia dosarelor, proba scrisa si interviul.

Candidaţii vor depune dosarele la sediul Casei Județene de Pensii Neamt , cu sediul în str.Calistrat Hogas, nr.24,Piatra Neamț , in perioada 27.08-30.08.2021 , in intervalul orar  8,30-16,30

Update

Având în vedere interesul manifestat pentru concursul organizat în data de 6 septembrie 2021 – proba scrisă – de către Casa Județeană de Pensii Neamț informăm persoanele interesate că depunerea dosarelor pentru concursul organizat se poate realiza și sâmbătă – 28 august 2021 –  în intervalul orar 8.30 -12.30.

Detaliile suplimentare privind condițiile generale privind ocuparea posturilor, conținutul dosarului de concurs, bibliografia și tematica stabilite, cât și modalitatea de desfășurare a concursului sunt publicate pe site-ul Casei Județene de Pensii Neamț la secțiunea 2.3.3. Cariera : https://www.pensiineamt.ro/cariera/ , cât și la secțiunea 15.Stiri/Comunicate de presă: https://www.pensiineamt.ro/stiri-comunicate-de-presa/

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *