19 străzi din Piatra Neamț vor râmâne fără apă pentru mai multe ore

Pentru remedierea unor avarii și pentru realizarea unei branșări la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A anunță întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă, Luni, 30.08.2021, în intervalul orar 09,00-16,00, în Municipiul Piatra Neamț.

Sunt afectați utilizatorii de pe străzile: Ștefan cel Mare, Aleea Baladei, Sportului, Ion Creangă, Elena Cuza, Aleea Uranus, Liliacului, Cozlei, Codrului, Dimitrie Ernici, Dragoș Vodă, Borzoghean, Eroilor, Eroii Muncii, Bogdan Voda, Dimitrie Cantemir, Amurgului, Oituz, Crinului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *