Locuri de muncă la ISU Neamț și IJJ Neamț

Cauți un loc de muncă? Inspectoratul pentru Situații de Urgență „PETRODAVA”al Județului Neamț și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „General de brigadă Constantin Stavăr” Neamţ angajează.

Locuri de muncă la ISU Neamț

În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare și ale Ordinului Ministrului Afacerilor Interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ, cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, strada Cuejdi nr. 34, organizează concurs în vederea ocupării a 10 posturi vacante de subofițeri, astfel:

  1. subofițer tehnic principal – Serviciul Resurse Umane;
  2. subofițer tehnic principal – Compartimentul Protecția Informațiilor Clasificate;
  3. subofițer tehnic principal – Compartimentul Informare și Relații Publice;
  4. subofițer secretariat principal (două posturi) – Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;
  5. subofițer tehnic principal (două posturi) – Compartimentul Tehnologia Informației din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației;
  6. subofițer administrativ principal – Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației – Compartimentul Mentenanță;
  7. subofițer tehnic principal – Serviciului Logistic, compartiment Intendență;
  8. subofiţer administrativ principal – Serviciului Logistic, compartimentul Popotă.

Detalii necesare obțineți accesând link: http://ijsunt.ro/InformatiiPublice/ResurseUmane.htm#angajari

Locuri de muncă la IJJ Neamț

Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea unui post de execuţie vacant de subofițer tehnic principal (șef garaj), prin rechemare în activitate și încadrare directă. La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc cumulativ condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea postului și cele care au calitatea de cadre militare în rezervă. Cadrele militare și polițiștii în activitate nu pot participa la concurs.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concurs, să nu aibă antecedente penale, tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară, să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, să îndeplinească condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului, să fie apți medical și psihologic.

Nu este necesară vechime în muncă. Înscrierile se realizează exclusiv online, la adresa de e-mail: recrutare@jandarmerianeamt.ro , în perioada 08 – 15.10.2021 inclusiv, până la ora 16:00, iar data limită de depunere a dosarelor este 20.10.2021, ora 16:00. Ulterior depunerii documentelor de înscriere, candidații vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii şi li se va comunica un cod unic de identificare.

Proba de concurs constă în susţinerea unui test scris. Testul scris va consta în redactarea unei lucrări sau în rezolvarea unui test-grilă și va avea loc în data de 06.11.2021, începând cu ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Pentru a promova testul scris, candidații trebuie să obțină minim nota 7.00. După afişarea/postarea tabelului cu rezultatele finale, candidatul declarat „admis” la concurs va susţine examinarea medicală şi evaluarea psihologică.

Condițiile de participare, formularele necesare înscrierii și constituirii dosarului de recrutare, graficul de desfășurare al concursului, tematica și bibliografia, precum și alte informații de interes pot fi consultate și descărcate de pe site-ul inspectoratului, accesând link-ul: http://www.jandarmerianeamt.ro/post- vacant-de-subofiter-tehnic-principal-sef-garaj-incadrare-directa/ .

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *