Atenție imagini care vă pot afecta votul! Pe strada Izvoare se face o piscină !

După ce am adus în atenția dumneavoastră subiectul interzis și atât de exclamat, precum cel al străzii Izvoare, și s-a creat o vâlvă între cetățeni și responsabilii politici ai acestei urbe cu privire la articolul nostru.

Dar, și pentru faptul că observăm că nesimțirea atinge cote alarmante din parte conducătorilor locali, ne-am gândit să vă arătăm cum se circulă și atunci când plouă!

 

Sperăm totuși că domnul Arsene se va trezi din somnul cel de veci al administrației locale și începe să se miște în direcția dezvoltării infrastructurii. Așteptăm noutăți despre licitație.

În ultima perioadă îți petreci cam mult timp pe la București, pe acasă când mai vii? Ai ieșit președinte de consiliul județean, s-au terminat alegerile și te-ai urcat cu sacii în bolidul de lux, gata prea multă păsare!!?

Nu uita că ai o invitație de participare la inaugarea gropilor de pe strada Izvoarelor din partea noastră, când o onorezi?

Atenție! Să nu încerci să te lauzi ulterior cu asfaltarea acestei străzi, după atâția ani de chin, să nu încerci să te lauzi cu o NORMALITATE care trebuia să se întâmple de mult timp! Suntem cu ochii pe tine!

Ce se mai aude domnule Ionel Arsene?
Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *