Bărbat de 57 de ani reținut pentru tâlhărie

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat și reținut pentru 24 de ore persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Pângărați, a sesizat autoritățile locale cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Reclamația a fost înaintată ieri, 30 mai, către polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina.

În fapt, la data de 28 mai a.c., un bărbat de 57 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun, ar fi spart geamul ușii de acces în locuința femeii în cauză și ar fi pătruns în incinta imobilului, unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, pe fondul cărora i-ar fi solicitat telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei.

Cel în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *