Cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție.

Un tânăr de 29 de ani a fost reținut și introdus în arest de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești pentru comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Ieri, 14 decembrie, în jurul orei 03.00, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că fiul său, de 29 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

În urma verificărilor a reieșit că, bărbatul de 29 de ani, din Piatra Neamț, ar fi pătruns fără drept în locuința tatălui său din Dumbrava Roșie, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătorie Piatra Neamț la data de 26 noiembrie 2020, prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din imobil, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de tatăl său.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Tot în cursul zile de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *