Combataterea faptelor de braconaj piscicol

În acestă perioadă a sărbătorilor pascale , polițiștii au acționat pentru prevenirea şi combataterea faptelor de braconaj piscicol îndreptate împotriva habitatelor naturale, a transportului, colectării şi comercializării ilegale a produselor şi subproduselor rezultate din activităţile ilegale de pescuit, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale.

Astfel că, în perioada 17 – 20 aprilie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț în colaborare cu cei ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat în zona limitrofă lacului de acumulare Izvorul Muntelui pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol și verificării măsurilor impuse de ordonanțelor militare.

Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 32 potrivit Ordonanței de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în valoare totală de peste 31.000 de lei.

Pe perioada desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat 2 astfel de infracțiuni.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com