Doi copii dispăruți! Găsiți la câteva ore de la sesizare.

Doi minori din Piatra Neamț au fost găsiți de polițiști la scurt timp de la dispariție, fiind încredințați în siguranță familiei.

Astăzi, 17 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că doi minori de 6, respectiv 7 ani, au dispărut din zona limitrofă domiciliului.

La scurt timp după sesizare, polițiștii s-au mobilizat, fiind constituite echipe operative de căutare. În activități au fost angrenate forțe mărite, care au demarat de urgenţă căutările, pentru a-i găsi pe cei doi micuți.

Ca urmare a activităților desfășurate cu operativitate, în jurul orei 14.00, copii au fost găsiți de un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier la ieșirea din municipiul Piatra Neamț spre localitatea Gârcina.

Minorii în cauză au fost încredințați în siguranță familiei, fără a fi suferit vreo vătămare, mama acestora fiind atenționată verbal ca, în situații similare, să își supravegheze copiii în mod responsabil.

Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi cu zi ale polițiștilor, aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalism cu fiecare ocazie.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *