Doi morți și șapte răniți

„Viața are prioritate, reduceți viteza” 

Peste tot auzim și citim acest îndemn cu un scop foarte clar. Sa fim atenți atât cu viața noastră cât și cu cei din jurul nostru.

Din păcate, în această dimineață a avut loc un accident rezultând 2 morți și 7 răniți.

Accidentul s-a produs la Poienari, pe DN15 D din cauza vitezei. Un tânăr de 29 de ani conducea cu viteză într-o succesiune de curbe.

Acesta a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe șosea, astfel rănind mai multe persoane.

Doi bărbați au decedat pe loc. Unul în vârstă de 40 de ani și celălalt avea 41 de ani. Toți 9 veneau din Anglia acasă de sărbători. Din păcate destinația s-a schimbat.

Încă o persoană a ajuns de urgențe la spitalul din Iași avand numeroase traumatisme.

Toți cei 9 bărbați sunt din județul Vaslui și se întorceau acasă de sărbători, de la muncă, din Anglia. Ei s-au îmbarcat în microbuz din Londra și urmau să ajungă în această dimineață la Vaslui. Dintre cei șapte care au supraviețuit, cel mai grav este un bărbat 40 de ani, cu un traumatism crano-cerebral, pentru care medicii de la CPU Roman au decis să fie transferat la Spitalul clinic de neurochirurgie din Iași, a precizat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman. Au rămas internați în spital un bărbat de 34 de ani, din Vaslui, cu o rană gravă la cap și care fusese găsit inconștient, un bărbat de 31 de ani, din comuna Văleni, cu un traumatism la picior, un bărbat de 46 de ani, din Valea Românească, diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală, un bărbat de 51 de ani, din Muntenii de Sus, cu mai multe contuzii, un bărbat de 45 de ani, din Moara Domnească, care are o rană mai gravă la cap și șoferul, care, de asemenea, este rănit la cap. (C.I.)

În cauză a fost deschis un dosar penal de ucidere și vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: Zch

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *