Accident mortal cu un moped în Roznov

Un bărbat din Săvinești și-a pierdut viața în urma unui accident rutie petrecut ieri seară la intrarea în orașul Roznov.

Ieri, 18 noiembrie, în jurul orei 17.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul județean 156 A, în orașul Roznov.

Conform IPJ Neamț, accidentul s-a produs între un moped și un ansamblu de vehicule, conduse de doi bărbați, de 48 de ani, din Săvinești și 42 de ani, din județul Buzău, care circulau în aceeași direcție.

Un bărbat și-a pierdut viața

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Update IPJ Neamț

(în timp ce un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Săvinești, conducea un moped pe drumul județean 156 A, la intrarea în orașul Roznov, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 42 de ani, din județul Buzău, care era angajat în depășirea acestuia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *