Mugur Cozmanciuc, deputat PNL Neamț: Rezultatul creșterii economice solide generate de Guvernul Cîțu și de măsurile PNL

Rezultatul creșterii economice solide generate de Guvernul Cîțu și de măsurile PNL ??
➡ România atinge la sfârșitul lui 2021 un produs intern brut de circa 1.190 miliarde lei, aproximativ 240 miliarde euro.
Este un record istoric.
➡ În ciuda celei mai mari crize din ultimele decenii, PIB-ul României a crescut în 2021 cu 17 miliarde euro față de 2019 (un an fast al economiei globale în care am avut PIB de 223 miliarde euro).
➡ PIB-ul în 2021 este cu 21 miliarde euro mai mare decât cel de anul trecut (218,9 miliarde euro) când a fost apogeul crizei economice provocate de pandemie.
➡ De asemenea, România încheie 2021 cu o creștere economică de circa 7%. La începutul anului, Guvernul Cîțu estimase prudent o creștere de 4,3%. Creșterea economică va fi, așadar, cu 2,7 puncte procentuale mai mare decât cea estimată la realizarea bugetului pe 2021.

Mugur Cozmanciuc – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com