Șoferi sub influența alcoolului. Pericol pe străzile din Neamț!

Pe 7 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au găsit în trafic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Borca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 209 B, în localitatea Sabasa.

Acesta emana halenă alcoolică, astfel că a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

Ieri 8 Martie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au găsit un alt bărbat în trafic, de 42 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 D, în afara localității Bahna, cu o viteză de 124 km/h .

Foto: d-Petre.ro

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *