Victimă în stare critică în urma unui accident rutier între două autoturisme

Printr-un comunicat al ISU Neamț, pompierii nemțeni au intervenit în această seară în jurul orei 20:48 la un accident rutier produs pe DJ 156 A în orașul Roznov.

În urma accidentului rutier produs între două autoturisme au rezultat două victime, din care una încarcerată.

La fața locului i s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu autospeciala din dotare și două echipaje cu ambulanță de la SAJ.


Conform informațiilor primtie, pompierii au descarcerat victima, conducătorul unuia dintre autoturisme, în stare critică. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ.


A doua victimă, pasager în celălalt autoturism, a fost găsit de către forțele de intervenție pe partea carosabilă. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor calificat după care a fost transportat la spital.

Pompierii nemțeni au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier produs și lichidele combustibile .

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *