9 metri cubi de cherestea transportată fără acte

Ieri, 6 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic, pe raza orașului Bicaz, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 43 de ani, din Bicazu Ardelean, care transporta 9,84 m.c. cherestea rășinoasă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat existența unei cantități de cherestea rășinoasă pentru care conducătorul auto nu deținea documente de însoțire conform prevederilor în vigoare.

În urma inventarierii materialului lemnos de către specialiștii silvici s-a stabilit că în ansamblul compus din autoutilitară și remorcă se afla cantitatea de 9,84 m.c. cherestea rășinoasă molid tivită, în valoare de peste 7.000 de lei, pentru care conducătorul auto nu a prezentat aviz de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 171/2010 cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de 9,84 m.c. cherestea rășinoasă, fiind predată Ocolului Silvic Bicaz.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *