Tânăr fără permis de conducere la volan

Un tânăr din Gâdinți a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta conducea autoturismul fără permis de conducere și nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Pe 4 februarie , polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gâdinți au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe o stradă din localitate și care era condus de un tânăr ce nu avea permis de conducere.

Deoarece  conducătorul auto nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia. După puțin  timp, bărbatul  ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil.

Ca urmare a impactului, tânărul a părăsit mașina fugind de la fața locului.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, din Gâdinți, a fost depistat de polițiști la data de 5 februarie  și condus la sediul poliției pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Va fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Neamț, ulterior să fie prezentat Parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *