Tineri reținuți pentru furt

 Ieri, 17 noiembrie a.c., cei trei tineri de 15 și 16 ani, din Dumbrava Roșie, au fost aduși de polițiști instanței de judecată, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.a

La data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postul de Poliție Dumbrava Roșie au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, privind faptul că trei tineri necunoscuții i-au sustras autoturismul.

Polițiștii au demarat investigațiile și, în scurt timp, au reușit identificarea celor trei. Astfel, s-a dovedit că, la data de 15 decembrie a.c., trei tineri de 15 și 16 ani, din Dumbrava Roșie, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat din aceeași localitate, de unde ar fi luat cheia unui autoturism staționat și neasigurat, cu cheia  în contact. Pe parcursul nopții, tinerii  i-ar fi sustras masina.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că, la data de 14 decembrie a.c., cei în cauză ar fi furat un alt autoturism din curtea unui imobil din Dumbrava Roșie, pe care l-ar fi părăsit pe o alee din aceeași localitate, deoarece au fost  surprinși în flagrant delict de către proprietar.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și cu număr fals de înmatriculare.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *