Gata cu avariile de apă în Piatra Neamț. O magistrală nouă de apă!

Primăria municipiului Piatra Neamț, a anunțat pe facebook că studiul de fezabilitate pentru înlocuirea magistralei de apă a fost finalizat și va începe etapa de proiectare și execuție.

Se va realiza o rețea de alimentare cu apă și canalizare pentru Str. Petru Movilă, Bd. Decebal, Piața Mihail Kogălniceanu, Bd. Traian.

Investiția este una extrem de necesară în condițiile în care în prezent conducta de aducțiune are durata de funcționare cu mult depășită, fiind afectată pe mari porțiuni de coroziune, depuneri și colmatări care reduc calitatea apei.
?„Este un efort bugetar consistent, dar a fost o alocare prioritară pentru a asigura servicii de utilități publice de calitate pentru pietreni. Odată finalizată această investiție, pietrenii vor beneficia de o rețea de apă și canalizare performantă, o apă de mai bună calitate, la un cost mai bun. Totodată va dispărea disconfortul generat de opririle frecvente ale furnizării apei potabile, necesare pentru intervențiile pentru remedierea avariilor din sistem” a declarat primarul Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra-Neamț.
✔Noua conductă va fi montată paralel cu cea veche, care va fi păstrată până la punerea în funcțiune a celei noi. Pentru a limita disconfortul creat în trafic de lucrări, acestea vor fi realizate etapizat.
♻️În paralel se vor executa lucrări în cadrul proiectului „Reorganizarea coridorului principal de mobilitate urbană pe axa est-vest (Bulevardul Decebal, Piața Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Traian)”, cu termen de finalizare în 2023.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com