Primul oraș din lume care interzice tutunul.

După cum ne relatează Sonja Sharp, în „Los Angeles Times”, Beverly Hills a aprobat cea mai restrictivă interdicție de vânzare a produselor ce conțin nicotină. A fost primul oraș care a interzis fumatul în restaurante prin anul 1987, fiind un exemplu si pentru alte orașe.

Noua lege va fi pusă în vigoare din 2021 și cu siguranță mulți se vor opune. Mai ales producătorii și distribuitorii țigărilor.

Dacă ar fi să facem o vizită prin Beverly Hills, vom observa cum deja este aproape peste tot interzis consumul de tutun. Nici macar în propriile apartamente nu mai au voie. Nu mai discutăm de parcuri, trotuare și clădiri.

În California a fost interzis tutunul aromat si după ceva timp s-a interzis si vânzarea țigărilor de orice natură. De mult timp, California este în fruntea legislației anti-fumat.

Mulți se așteaptă ca acestă nouă lege să fie contestată imediat cum se va pune în practică.

Au dorit și alte orașe să urmeze exemplu din Beverly Hills dar au întâmpinat o opoziție prea puternică din partea industriei tutunului.

Potrivit versiunii finale a ordonanței aprobată de către Consiliul local Beverly Hills se va interzice vânzarea țigărilor în benzinării și magazine. Excepții se vor acorda hotelurilor doar cu o condiție , ca acestea să fie comandate prin Room Service.

Foto: webmd.com

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *