O nouă zi, o nouă conductă de apă spartă în Piatra Neamț

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 17.03.2022 în:

– Municipiul Piatra Neamț, străzile: Bulevardul M. Eminescu (de la Muzeul de Istorie până la intersecție cu Bulevardul 9 Mai), Rodnei, Costache Negri, Cuiejdi, între orele 09.00 – 13.00.

– Comuna Dumbrava Roșie, strada Zăvoiului, între orele 09.00 – 14.00

– Comuna Dobreni, strada M-rea Horaița, între orele 09.00 – 14.00

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com