Adrian Niță de la activist la înalt funcționar public

În ședința Guvernului de pe data de 27 ianuarie, a fost anunțat noul prefect al județului Neamț.

Adrian Niță este noul prefect al județului Neamț și nu e un politician adevărat dacă nu face referire la Dumnezeu, nu-i așa?

El l-a schimbat pe prefectul George Lazăr în guvernare PNL-PSD, care spera că nu va mai fi schimbat, pentru că, cel mai probabil, nu are încă nimic sigur la schimb pentru cedarea acestui post.

În orice caz, rămâne de văzut ce va primi pentru acțiunile lui de a face valuri pentru echipa câștigătoare în interiorul filialei sale.

De la șef de birou la înalt funcționar public

Cumva, e și normal să îl menționezi pe Dumnezeu în această lucrare politică!

Cine s-ar fi gândit că de la postul de șef de birou în cadrul Consiliului Județean Neamț (Guvernanță corporativă și Comunicare din cadrul Consiliului Județean Neamț) să fie numit Prefect?

Și astea doar datorită Dumnezeului pe care îl prea slăvește cu multă evlavie și sârguință de când a terminat cu M10. A dovedit că este un om de încredere lui Ionel Arsene, așa că iată și răsplata, binemeritată.

Credincios în postările de pe facebook

Adevărul este că, nu ar putea fi un politician adevărat dacă nu l-ar avea în discursul său pe Dumnezeu. Identic ca șeful său, care îl preaslăvește pe Dumnezeu în fiecare mesaj, oferind astfel impresia oamenilor simpli și săraci, că și ei, tot lui Dumnezeu se roagă și nu fură din banii aproapelui!

În postările de pe facebook putem observa că fără ajutorul lui Dumnezeu el nu ar fi ajuns prefect și repetă același hastag  de 2 ori, #cu_noi_este_Dumnezeu!.

Dacă ar fi să facem strict o analiză a textului, să vedem dincolo de metafora cunoașterii din primul său mesaj a transmis așa:

  1. #cu_noi_este_Dumnezeu! – doar cu PSD este Dumnezeu, după exprimarea acestuia, și doar cu echipa sa, altfel nu ar fi avut loc schimbarea. Dumnezeu iubește oamenii ca el, de asta a ajutat la punerea sa în funcție.
  2. Mulțumire lui Ionel Arsene, de fapt aici este Dumnezeu, în negocierile ținute de șeful său.
  3. Întâmplarea părintelui Cleopa, care transmite supunere și simplitate.

Cu alte cuvinte, pentru acesta, strădania a fost chiar mare, astfel că se înțeleg referirile sale la cel de Sus ca fiind absolut normale pentru a fi răsplătit cu o funcție atât de importantă.

Majoritatea românilor (62%) conform unui studiu IRES, consideră că un politician care nu crede în Dumnezeu nu este potrivit pentru a ocupa o funcţie publică.

Majoritatea politicienilor din zilele noastre se folosesc de Biserică pentru a-și câștiga votanți și înainte de alegeri vizitează toate lăcașurile de cult din județ postând pe facebook, poze cu diverși preoți.

PSD l-a propus pe Niță pentru funcția de prefect al județului Neamț la recomandarea lui Ionel Arsene, în urma negocierilor purtate de social-democrați în coaliția de guvernare.

Arsene l-a felicitat pe Niță, pe contul său de facebook: „Adrian Niță – prefectul potrivit pentru Neamț”, a scris acesta.  Ce simpatici sunt oamenii ăștia!

Politica şi religia au o asemănare de substanţă: sunt legate de fenomenul de putere, adică de orientarea, conducerea, dominarea unor mase mari de oameni.

Pe lângă toate acestea, numele lui Adrian Niță este legat de Pinalti, PDL, M10, ca mai apoi să ajungă în custodia celor de la PSD, cu un parcurs interesant. Mai întâi activist, apoi iubitul Oanei Bulai, apoi a început să devină tot mai recompensat pentru activitatea sa, după cum urmează:

  • iubitul Oanei Bulai – în prezent, aceasta fiind deputat PSD Neamț
  • postul de director al Publiserv SA, unde a avut niște probleme legate de contracte de achiziții pe bani mulți, bunuri devalorizate – a se vedea AICI problema conform atacul.ro
  • numirea sa la CJ Neamț – unde numele său este legat de mai multe contracte dubioase.
  • AZI Prefect!

(Foto: Oana Bulai și Adrian Niță)

Avem o presimțire, că problemele acestea legate de achiziții, prieteni și  afaceri este un episod ce VA URMA.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com