George Simion printre nemțeni de Ziua Unirii Principatelor

Ajuns foarte târziu ieri în Piatra Neamț, liderul AUR, în persoana lui George Simion a făcut o baie de mulțime la statuia lui Ștefan cel Mare.

Surprinzător, pe George Simion, îl așteptau numeroși adepți, deși gerul năprasnic de aseară ar fi putut să îi țină în casă pe mulți. Alături de el au fost și aleșii AUR ai județului Neamț, Dumitrina Mitrea deputat și senatorul Sorin Lavric.

Liderul partidului AUR, George Simion, a poposit la Piatra Neamț aseară, după o zi palpitantă, după cum declară chiar el. A vut parte de un incident neplăcut la Iași, de Ziua Principatelor Unite, unde un participant la sărbătoare i-a aruncat cu cerneală pe față.

Cu toate că, incidentul, nu a fost tocmai plăcut, liderul AUR, a reușit.

Ieri seară, de Ziua Micii Uniri, caravana AUR a ajuns și la Piatra Neamț.

Această caravană are drept scop strângerea de semnături pentru inițierea suspendării președintelui României, Klaus Iohannis.

Mulțimea s-a adunat în fața statuii lui Ștefan cel Mare din Parcul Tineretului Piatra Neamț.

La acest eveniment au participat reprezentanții AUR de Neamț, senatorul Sorin Lavric și deputatul Dumitrina Mitrea împreună cu George Simion, co-președinte AUR.

Mulțimea a întins un drapel uriaș în fața statuii lui Ștefan cel Mare.

Mulțimea a format o horă

Mulțimea strânsă la fața locului a format o horă unde i-au invitat la horă pe toți cei adunați acolo.

La acest eveniment nu au fost probleme precum cel de la Iași.

Co-președintele AUR a făcut poze cu toată lumea și spre final a dat și autografe.

Mesajul lui George Simion

Ajuns la fața locului, George Simion a transmis și un mesaj pietrenilor strânși la eveniment.

El le-a mulțumit susținătorilor ajunși la fața locului, astfel:

– Bine v-am găsit nemțeni, bine v-am găsit urmași ai lui Ștefan cel Mare. Vreau să vă mulțumesc vouă, pentru că în momentul actual suntem cea mai importantă forță politică românească. Aplauze pentru toți cei care sunt implicați în fenomenul AUR.

-E foarte foarte important să strângem rândurile, pentru că, în momentul ăsta avem șansa de a da țării în sfârșit după 32 de ani, o guvernare românească și un președinte care să vină din rândul poporului și să țină cu poporul!

-În sfârșit avem șansa unui partid al poporului, care să conducă în România! …de asta vă rog să fiți alături de noi, pentru că dușmanii sunt mulți, sunt din ce în ce mai violenți, parcă au turbat satanele care ni se împotrivesc.

-Noi unim toți patrioții, toate vocile pentru libertate. Astăzi, la ședința de partid pe care am avut-o la Iași, domnul Călin Georgescu a acceptat să fie președinte de onoare al partidului AUR!

-Unitatea face puterea și asta este calea pe care vom merge și de acum înainte. Să luăm 50% + 1, să luăm o majoritate a voturilor românilor. Am mers peste tot în țara asta. Și uite că, ajung și la nemțenii mei dragi pe care îi iubesc și în care îmi pun baza că merg în lupta asta a noastră până la capat. Vă iubesc!

-Nu există mai mare avere decât susținerea voastră.

-Cel mai mult, cel mai mult, nu îl mai vrem pe Klaus Werner Iohannis. Trebuie un om de-al nostru care să știe ce e cu poporul. Țara noastră a trecut prin multe de-a lungul istoriei, avem cu ce să ne mândrim, nu îi mai ascultați pe propagandiștii care răspândesc minciuni și despre AUR și despre istoria noastră națională.

– Mă bucur că avem la Neamț o femeie adevărată, Dumitrina Mitrea! Haideți să facem organizații de la Roznov la Bicaz, la Tupilați. Avem nevoie peste tot, să fiu mândru de organizațiile pe care le avem!

– Alături de noi sunt muncitorii, alături de noi sunt taximetriștii și șoferii de camion, dar alături de noi sunt și profesorii universitari! Așa să ne ajute Dumnezeu! a declarat George Simion

Vezi întreaga declarație aici

https://www.facebook.com/infoneamt.ro/videos/358446089442740

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com