În curând! Un loc nou de joacă pentru copii în Piatra Neamț

Un loc nou de joacă va fi finalizat în Piatra Neamț, mai exact în Ștrandul Tineretului.

Locul de joacă a costat 77.000 de euro și este posibil ca termenul de finalizare al acestui proiect să fie chiar 15 august.

Este cel mai mare și frumos loc de joacă din oraș, alcătuit dintr-un complex de joacă multifuncțional – format din 8 turnuri, 2 leagăne cvadruple, 1 balansoar pentru 4 persoane și 1 balansoar pentru 4 persoane-tip platformă.

După ce va fi terminat copii vor fi foarte bucuroși să experimenteze acest nou loc de joacă.

Conform viceprimarului Marius Irimia, copii au mulțumit prin scrisori dedicate muncitorilor, care lucrau la această construcție.

Foto: Irimia Marius Ioan

Nu mai este mult și construcția va fi gata. Atașam mai jos câteva poze din cadrul complexului:

Deși apreciem acest proiect, trebuie să facem și o precizare referitoare la accesul către acest loc de joacă, care se realizează pentru pietoni pe un pod aflat în prezent în stare gravă de degradare (am mai scris despre acest pod aici), majoritatea scândurilor sunt foarte vechi și altele rupte. Acum ceva timp podul a fost peticit, dar nu este suficient pentru că aceste scânduri cedează pe rând.

Când acest loc de joacă va fi terminat mii de copii vor veni și se vor bucura de acest loc, dar calea de acces către el va fi un pericol exponențial pentru aceștia. Sperăm în cele din urmă la o implicare corectă din partea administrației.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Un comentariu la „În curând! Un loc nou de joacă pentru copii în Piatra Neamț

  • Va fi folosit 3 luni pe an. Era mai accesibil în parcul zoo, majoritatea anului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *