Mara Calista, deputat PNL: Am participat zilele trecute la o dezbatere foarte intereasantă, „Leadership feminin în sectorul public”

Am participat zilele trecute la o dezbatere foarte intereasantă, „Leadership feminin în sectorul public”, organizată de #ATAP (Asociația Tinerilor din Administrația Publică), cu sprijinul Roxanei Mînzatu, Secretar de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului.
A fost pentru prima dată când m-am simțit ca acasă, politic vorbind: între tineri care au ales o carieră în administrația publică, discutând cu ei despre ce înseamnă începutul de drum administrativ, stereotipurile care există, discriminările între femei și bărbați care încă au loc în sistemul public din România, dar chiar și în cel privat, precum și ce este de făcut pe mai departe.
#Concluziile au fost îmbucurătoare pentru că pasiunea și dedicația transced clar problemelor care există în sistemul administrativ, pentru că soluții nu pot exista dacă stăm deoparte. M-am bucurat să văd încrederea din privirea lor și spiritul de luptă pentru a schimba România într-o țară mai productivă, mai performantă.
Mulțumesc #ATAP și Rareș Achiriloaie pentru o seară productivă!

Mara Calista Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com