Tânărul dat dispărut pe 3 aprilie a fost găsit!

Tânărul de 29 de ani, din Roman, dispărut la data de 3 aprilie a.c., a fost găsit de polițiști.

La data de 7 aprilie a.c., în baza activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat tânărul de 29 de ani, dispărut la data de 3 aprilie a.c., pe o stradă din Roman.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, tânărul s-a aflat pe raza localității Stănița și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 3 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, cu privire la faptul că, fiul său de 29 ani, a părăsit în  mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Sursa: IPJ Neamț


Știre inițială⬇️

Pe 3 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost alertați de către un bărbat de 50 de ani, despre faptul că, fiul său BOROȘ CLAUDIU FLORIN, de 29 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

https://www.infoneamt.ro/neamt/stiri/barbat-din-roman-disparut/

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *