Mara Calista, deputat PNL: Intimitatea fiecăruia trebuie respectată! Iar cei care care nu o fac riscă chiar pedeapsa cu închisoarea!

Ne dorim să descurajăm pornirile nesănătoase de răzbunare, de hărțuire sau abuz!
Am susținut și voi vota pentru adoptarea poiectului de Lege pentru modificarea şi completarea art.226 din Legea nr.286/2009 privind Codul penal în vederea incriminării divulgării, difuzării, prezentării sau transmiterii, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane, fără consimţământul persoanei înfăţişate, de natură să provoace acesteia o suferinţă psihică sau o ştirbire a imaginii sale.
”Divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea, în orice mod, a unei imagini intime a unei persoane identificate sau identificabile după informațiile furnizate, fără consimțământul persoanei înfățișate, de natură să provoace acesteia o suferință psihică sau să aducă o atingere a imaginii sale, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”.
Mai multe detalii aici: https://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect…
Mara Calista Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com