Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Am votat astăzi pentru adoptarea Legii pentru modificarea şi completarea art.485 din Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, pe care am semnat-o alături de mai mulți colegi parlamentari.

Am votat astăzi pentru adoptarea Legii pentru modificarea şi completarea art.485 din Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, pe care am semnat-o alături de mai mulți colegi parlamentari.
Legea are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2019, în sensul ca evaluarea performanţelor profesionale individuale ale funcţionarilor publici să se facă anual, prin intermediul sistemului informatic al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, iar această evaluare să vizeze si nivelul competenţelor digitale.
Relația dintre stat și cetățean are și o componentă umană, de aceea relația cu funcționarii este importantă. Pregătirea lor este de asemenea esențială, iar performanțele trebuie premiate.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com