Primar de municipiu ”În PSD continuă execuțiile staliniste!”

Comitetului Executiv Național al PSD este in continuare in „era Liviu Dragnea”, marți seara l-au exclus pe edilul municipiului Bacău .

Primarul Cosmin Necula (Bacău) susține că execuția i se trage din cauza faptului că a avut curajul să critice măsura luată de fostul Guvern PSD de a muta toate cheltuielile sociale către primării.

De asemenea primarul Bacăului a declarat că multor pesediști le-a fost rușine să tragă pentru Viorica Dăncilă la prezidențiale.

”În luna mai am cerut demisia Vioricăi Dăncila și a guvernului. Am explicat în repetate rânduri cum acest Guvern a furat 100 de milioane de lei din banii băcăuanilor și ne-a dat înapoi, foarte târziu, doar 29 de milioane. Am spus recent că există pesediști care se simt jenați de faptul că trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă. În această seară au fost oameni din conducerea PSD care au spus și ei asta cât se poate de explicit. În PSD, dacă spui adevarul ești dat afară. Fie că deranjezi conducerea locală, fie că deranjezi conducerea centrală. Am crezut că după plecarea lui Dragnea CEx-ul PSD nu va mai face execuții staliniste dar această metodă continuă. (…) Și stiu că sunt oameni în PSD care nu sunt de acord cu acest tip de excluderi. Legea pumnului în gură nu este o explicație acceptabilă. Nu este niciodată o explicație”, a declarat primarul Cosmin Necula.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com