A încălcat ordinul de protecție. Reținut pentru 24 de ore.

Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Bodești și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. Acesta fiind bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu.

Pe 1 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost alertați de către un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că fratele său a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar în incinta locuinței unei femei de 80 de ani, din Bodești, au identificat un bărbat de 52 de ani.

Aceștia au constatat faptul că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de mama sa și locuința ei.

În baza dovezilor, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : IPJ Neamț

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *