Fată de 14 ani, dată dispărută de părinți

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Gârcina continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei BEREJAN ELENA- ANDREEA, de 14 ani, dispărută la data de 15 aprilie 2021.

Joi, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi de către o femeie din Pângărați, cu privire la faptul că fiica acesteia, BEREJAN ELENA- ANDREEA de 14 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.65 – 1.70 metri, greutate – aproximativ 70 de kilograme, părul drept, vopsit brunet, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui. Minora prezintă o cicatrice la nivelul antebraţului stâng, ca urmare a unei intervenţii chirurgicale.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un hanorac gri, cu glugă, pantaloni tip jeans de culoare albastru, încălţăminte sport de culoare albă.

Conform IPJ Neamț, polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Pângărați, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

Update

Minora de 14 ani, din Piatra Neamț, dispărută la data de 15 aprilie 2021, a fost găsită.

La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pângărați au fost informați cu privire la faptul că minora de 15 de ani, dispărută la data de 15 aprilie 2021, a revenit la domiciliu.

Din primele verificări a reieșit că plecarea acestuia a fost voluntară, iar pe perioada dispariției s-a aflat în municipiul Piatra Neamț, la domiciliul unei cunoștințe.

De asemenea, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com