Accident rutier! Autoturism intrat într-un cap de pod

Două persoane au rămas blocate în autoturism!

În sat Oșlobeni, comuna Bodești s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și ambulanța TIM de la Detașamentul Piatra Neamt, precum și o ambulanță 1 SAJ pentru a interveni în cel mai scurt timp.

Foto: ISU Neamț

La sosirea forțelor, o persoană era scoasă din autoturism, iar pentru cealaltă persoană au fost necesare manevre de descarcerare.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod.

Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 74 de ani, a fost scoasă din interiorul autoturismului de către cetățeni.

Pompierii,  cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat o femeie de 53 de ani ( pasager în autoturism). Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț.

Cealaltă victima a fost preluată de echipajul de la SAJ.

În același timp, militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Sursa: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com